Yardım

Bu topluluk, ürünlerimiz ve hizmetlerimizin profesyonelleri ve meraklıları içindir. En iyi içeriği ve yeni pazarlama fikirlerini paylaşın ve tartışın, profesyonel profilinizi oluşturun ve birlikte daha iyi bir pazarlamacı olur.
Cepte Danışmanlık Platformunun misyonu ve vizyonu nedir?

Misyon: Dünyanın dört bir yanından uzman iş danışmanlığı hizmetlerine kolay erişim sağlayarak her büyüklükteki işletmeyi tam potansiyellerine ulaşmaları için güçlendirmek.

Vizyon: İşletmeleri başarılı olmalarına yardımcı olacak en iyi danışmanlar ve uzmanlarla buluşturarak, iş danışmanlığı için dünyanın önde gelen çevrimiçi pazarı haline gelmek.

Erişilebilirlik: Danışmanlık hizmetlerini her boyuttan ve sektörden işletme için erişilebilir kılmak.

Uzmanlık: İşletmeleri çeşitli alanlardan ve sektörlerden üst düzey danışmanlar ve uzmanlarla buluşturmak.

İnovasyon: İşletmelerin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak yenilikçi çözümler sunmak.

Ortaklık: Karşılıklı başarıya ulaşmak için hem işletmeler hem de danışmanlar ile güçlü ortaklıklar kurmak.

Güven: Tüm iş anlaşmalarında en yüksek düzeyde güven ve şeffaflığın sağlanması.

Hızlı, efektif, sonuç odaklı, uygun fiyatla sağlanan maksimum verimli danışmanlık, 7 x 24 erişim imkânı, iki dilde hizmet, bulut üzerinde her yerden erişim imkanı.

Pahalı Danışmanlık: Danışmanlık Türkiye’de, özellikle KOBİ’ler için çıktısı – faydası hemen görülmeyen ve aynı zamanda ölçeklenemeyen ve ölçümlenemeyen bir süreç olarak görüldüğünden pahalı olarak algılanmakta ve korkulmaktadır. Bu platform üzerinde firma ihtiyacı olan uzmanlığı, ihtiyacı olan kadar alacaktır. Bu platform ile danışmanlık dünyasına ilk defa “Kontörlü Danışmanlık” ve “Online İşletme Laboratuvarı” kavramlarını kazandırıyoruz.

Uzmanlık eksikliği: KOBİ'ler genellikle sınırlı kaynaklara sahiptir ve karmaşık iş konularını ele almak için gereken uzmanlığa erişimleri olmayabilir. Çevrimiçi iş danışmanlığı, KOBİ'lerin karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmak için çeşitli alanlardaki uzmanlara erişim sağlar.

Sınırlı bütçe: KOBİ'lerin tam zamanlı danışmanlar tutacak veya pahalı danışmanlık hizmetleri için ödeme yapacak bütçeleri olmayabilir. Çevrimiçi iş danışmanlığı, esnek fiyatlandırma seçenekleri sunar ve işletmelerin ihtiyaç duydukları belirli hizmetler için ödeme yapmasına olanak tanır.

Zaman kısıtlamaları: KOBİ'ler, günlük operasyonlarını yürütürken aynı zamanda tüm iş ihtiyaçlarını karşılamak için zaman bulmakta zorlanabilirler. Çevrimiçi iş danışmanlığı, normal iş akışını bozmadan danışmanlık hizmetlerine erişmenin kolay ve verimli bir yolunu sunar.

Küresel erişim: KOBİ'ler küresel olarak genişleme kaynaklarına sahip olmayabilir veya bunu yaparken kültürel ve dilsel engellerle karşılaşabilir. Çevrim içi iş danışmanlığı, dünyanın dört bir yanından danışmanlara ve uzmanlara erişim sağlayarak KOBİ'lerin uluslararası alanda erişimlerini genişletmelerine ve iş yapmalarına olanak tanır.

Dijital dönüşüm: KOBİ'ler, hızla değişen dijital manzaraya ve en son teknolojilere ayak uydurmak için mücadele edebilir. Çevrimiçi iş danışmanlığı, dijital dönüşüm için rehberlik ve destek sağlayarak KOBİ'lerin dijital çağda rekabetçi kalmalarına ve büyümelerine yardımcı olur.

İşletme danışmanlığına online ve bütünsel çözüm, 
Süreci belge, şablon ve analizler ile elle tutulur gözle görülür hale getirmek,
Türkiye’nin ilk online işletme laboratuvarı olmak,
Bilgiye ulaşımı, değişim ve dönüşümü, kurumsallaşmayı, dijitalleşmeyi KOBİ ve OBİ’ler için basit ve uygun fiyatla ulaşılabilir kılmak,
Kripto çağı, dönüşüm çağı denilen içinde bulunduğumuz zamanı takipte zorlanan şirketlere destek olmak ve aradaki farkın uçuruma dönmesini engellemek,
Geleneksel danışmanlık hizmetlerine göre yüzde 60 daha uygun maliyet,
Danışmanlık bilgi ve tecrübesini “Sepete Ekle” basitliğinde müşteri ile birleştirmek,
Optimize edilmiş iş süreçleri ve KPI takibi ile hedeflere ulaşma imkanı.

Tüm KOBİ ve OBİ’ler,
Şirketlere hizmet veren uzman danışmanlar için.

İşletme danışmanlığı, danışman, hazır şablon-belge vb. çözümler ve analizler hepsi bir arada ve online,
Basit, hızlı ve sonuç odaklı çözüm,
Elle tutulur, gözle görülür çözümler,
Bilginin tecrübe ile birleşerek kullanıma hazır hale geldiği şablonlar, formlar ve belgeler, 
Yüksek danışmanlık bedelleri ile elde edilen çözümleri düşük bedeller ile paylaşmak,
Karlılık,
7x24 ulaşılabilir online danışmanlık,
Büyük resmi göstermek ve küçük adımlar ile ilerletmek.

Şirketler için “Bulut Tabanlı Danışmanlık Çözümleri Pazaryeri” olarak şirketlerin yaşam döngüsünde ihtiyaç duydukları tüm temel başlıkları bütünsel bir şekilde tek çatı altında toplamasıdır.

Burada Süreç Verimliliği, İnsan Kaynağı Yönetimi, Bilgi Güvenliği,​ Entegre Yönetim Sistemleri,​ Yönetim Danışmanlığı, ISO 9001&IS0 14001&ISO 45001&ISO 10002, İş ve Pazar Geliştirme, Marka Yönetimi,​ Stratejik PlanlamaPazar Stratejileri, Müşteri Değer Yönetimi gibi ana başlıklarda danışmanlık verilmektedir. Danışman sayısının artması ile bu hizmet başlıkları da artarak devam edecektir.

Danışmanlarımız hakkında detaylı bilgilere https://ceptedanismanlik.com/danismanlarimiz linkinden ulaşabilirsiniz.

Kolay Erişim & İndirme: KOBİ’ler, portal üzerinden, form, şablon, e-kitap gibi birçok kaynak belgeye anında erişebilir ve bunları kolaylıkla indirebilir.

Yol Haritaları & Strateji Paketleri: İşletmeler için özel olarak hazırlanan yol haritaları ve strateji paketlerini, sektörel ve işlevsel olarak ayırt edilmiş şekillerde bulabilir ve satın alabilirler.

Online Danışmanlık: KOBİ’ler, ihtiyaç duydukları her konuda uzmanlarla online danışmanlık alabilirler. Bu hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlar.

Örnek Anketler: Müşteri memnuniyeti, ürün değerlendirmesi gibi konularda hazır anket formlarından yararlanarak, işletmeler kendi anketlerini oluşturabilir.

Proje Teklifleri: KOBİ'ler, belirledikleri projeler için uzmanlardan teklif alabilir, böylece en uygun ve etkili çözümü seçebilirler.

Karar Destek Sistemleri: İş süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetmek ve stratejik kararlar almak adına, KOBİ'ler karar destek sistemlerini kullanabilir.

Analiz İmkanı: Ceptedanışmanlık platformundaki Şirket Analiz Laboratuvarı ile KOBİ'ler, şirketlerini derinlemesine analiz edebilir ve potansiyel fırsatları ya da tehditleri önceden görebilir.

Eğitim & Kaynak: Platformda, KOBİ'lerin iş süreçlerini ve stratejilerini geliştirebilmeleri adına başvurabileceği zengin bir eğitim ve kaynak kütüphanesi bulunmaktadır. KOBİ'ler, bu kaynakları kullanarak kendilerini sürekli olarak geliştirebilir ve işlerini daha verimli bir şekilde yönetebilirler.